tisdag 6 november 2007

5 x Olofsson samt 1 Mona Morales Schildt

Okej okej, jag har varit usel på att uppdatera min blogg, men nu kommer det lite nytt i alla fall. Ska försöka vara lite mer aktiv här, det är ju trots allt kul och skryta med sina fynd =)

Först ut 5 st litografier av Pierre Olofsson, fyndade för det facila priset 15 kr st samt 1o kr för den minsta (den sista bilden). Just idag var det en auktion på auktionsverket där en stor samling litografier ropades ut. Många var just av Pierre Olofsson och hade jag haft några tusen över så skulle jag gärna köpt några stycken! De jag fyndade kommer vårdas ömt och pryda sin plats hemma, så fort jag kommer på en bra plats att hänga gruppen.
Sedan fyndade jag denna flakong som saknar propp för 40 kr också (samma dag som olofsson-fynden fast ett annat ställe). Tycker att den funkar utmärkt som vas / skulptur på fönsterbrädan. Tyvärr en liten nagg, men i detta fall är jag inte så petig eftersom den är så sjukt snygg ändå! Mona Morales Schildt är det som formgivit pjäsen.

Vet nån om denna hör till Ventana-serien? Onekligen lik vaserna och rumssmyckerna som figurerar på nätet.

4 kommentarer:

på femte våningen sa...

Utomordentligt glad att du åter avrapporterar. Men visst blir jag lite irriterad också. Missunnsam. Jävligt fina blad. Jävligt fin flakong.

Ankaret sa...

Massan kräver en uppdatering av bloggen!

Ankaret sa...

TORBILAINEN!
Är helt 100 på att du fundat en heeeeeeeeeel del den senaste tiden.
Folket kräva en uppdatering!

Tomas Nilsson sa...

Här finns en parfymflaska att jämföra med: http://www.youtube.com/watch?v=CJKZ6RywAVM